dinsdag 27 mei 2014

Nadelwelt Karlsruhe

Inmiddels weer thuis van een goed verlopen beurs. Druk bezig geweest met demonstraties en uitleg geven en gelukkig soms ook in het Engels. Ik ben vooral aan de slag gegaan met de nieuwe waterverf, de Neocolor krijtjes type 1, de stiften gevuld met acrylinkt en diverse sjablonen en stempels op verschillende papiersoorten en stof. Ook ben ik bezig geweest met het maken en vullen van een klein boekje, waarover een andere keer meer..


Pictures of a very busy event and some of my try-outs with watercolour paint, neocolor crayons, stamps and stencils on various surfaces, paper and fabric.

dinsdag 20 mei 2014

Karlsruhe

Komend weekend, vrijdag, zaterdag en zondag, is de jaarlijkse beurs in Karlsruhe. Ik ga weer mee met Mijn Eigen, assisteren in hun stand.
De kraam van Mijn Eigen is dit jaar groots want het boek van Sandra van Velzen en Janine Wetzels is in het Duits vertaald en wordt in Karlsruhe voor het eerst verkocht. Daarom gaat Sandra ook mee, wat ook al op haar blog te lezen is :-)
Behalve boekverkoop is er natuurlijk ook verkoop van diverse verfsoorten (oa nieuw: brusho!), en benodigdheden om de verf op de stof te krijgen. Eigenlijk al die dingen die in het boek zijn beschreven..
Hierbij een paar oefeningen van mezelf :-) Ik heb hiervoor verschillende verfsoorten door elkaar gebruikt: waterverf, brusho en acrylinkt. En verschillende stoffen gebruikt.

Coming weekend I will be with MijnEigen in Karlsruhe, Germany. Playing with lots of paint, assisting at the shop, and enjoying the expositions and other vendors :-) I did some excercises with various paints, like waterpaint and acryl ink on various backgrounds